Diensten

Diensten die we aanbieden

Eten & Drinken

Drank
Uiteraard bieden wij verschillende mogelijkheden voor het schenken van drank aan de bar. Er is een keuze uit de meest populaire drankarrangementen.

Andere gewenste combinaties zijn altijd bespreekbaar!

Eten
Indien gewenst kunnen wij diverse heerlijke buffetten uit eigen keuken verzorgen. Zoals bijvoorbeeld een indisch-, bougondisch-, pasta- of spaans buffet.

 

Versiering / aankleding

Regelmatig wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om de zaal nog eens extra te versieren.

Dat is natuurlijk mogelijk. In overleg met ons kan er voldoende tijd voor aanvang van het feest ingepland worden voor de versiering van de zaal. Wat we liever niet willen hebben is het gebruik van tafelconfetti of een confettikanon.

Wij vragen je wel om zelf na het feest de versiering weer te verwijderen.

Entertainment

Muziek is een belangrijke factor voor het doen slagen van jouw feest maar wellicht vindt je het belangrijk om te weten wat jouw gasten leuk vinden.

Wij kunnen goed adviseren over de muziek tijdens jouw feest.

Onze dj’s staan garant voor een muzikale (dans)avond. Uiteraard is het podium zeer geschikt voor een live-band of een andere (muzikale) voordracht.

     

Drankarrangement: afkopen blijkt achteraf altijd voordeliger dan nacalculatie !     (per 1 mei 2023 is dit niet meer mogelijk)

Wil je de drank voor jouw gasten afkopen of op basis van nacalculatie afrekenen (nacalculatie is per 1 mei 2023 niet meer mogelijk)
Doorgaans wordt met vrijwel ieder feest gekozen voor een ‘open bar’.

Bij heel wat feestjes is doorgaans drank in overvloed aanwezig. De vraag is of je ervoor kiest om de gasten onbeperkt te laten drinken.

De gastheer/gastvrouw spreekt in dat geval een prijs af op basis van afkoop òf doet dit op basis van nacalculatie.            

Wordt er alleen licht alcoholische drank zoals bier en wijn geschonken of ook sterke drank (binnen- of buitenlands gedistilleerd) en speciaal biertjes? Die keuze kun je bijvoorbeeld baseren op jouw budget of eigen voorkeuren.

Afkopen van drank

Afkopen van drank doe je op basis van het aantal gasten en het aantal uur dat het feest duurt.

Omdat er een vaste prijs is afgesproken hoef jij je geen zorgen te maken over een (hogere) eindafrekening achteraf.

In onze afkooptarieven zijn al prijsverlagingen toegepast. Vanaf 30 personen profiteer je al van 10% tot 20% korting!

Drank afnemen op basis van nacalculatie (deze keuze is per 1 mei 2023 niet meer mogelijk

Wanneer je precies denkt te kunnen inschatten wat- en hoeveel jouw gasten zullen drinken tijdens het feest, kan het in sommige gevallen goedkoper uitpakken om voor nacalculatie te kiezen. In dat geval wordt van tevoren een factuur afgerekend met daarop een minimaal aantal geschatte drankjes per persoon. Tijdens het feest worden alle drankjes bijgehouden (afturven) en de meerprijs wordt direct aan het einde van het feest afgerekend.

Heb je echt geen idee wat jouw gasten drinken tijdens het feest, dan is het ALTIJD verstandiger om te kiezen voor afkopen want dan kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Laten we beginnen om dit feestje te bouwen... 

Bel ons

06 27 27 54 13

Mail ons

info@feestjegouda.nl