Jouw feestje

Verjaardags

feest

JUBILEUM

 

BEDRIJFS

FEEST

Bruiloft

receptie

Verjaardagsfeestje of Jubileum

Jouw eigen feest organiseren en daarbij familie, vrienden en collega’s uitnodigen blijft toch altijd iets persoonlijks. Of het nou om een verjaardagsfeest of jubileum gaat, jij hebt iets om te vieren en daarom wil je jouw gasten lekker verwennen met een leuk feestje! Terwijl alles om je heen verzorgd wordt is het extra relaxed om als gastheer of gastvrouw ook alle aandacht te kunnen geven aan jouw gasten.

Maarrr.. welke invulling ga je zo’n feest dan geven?? 

Een rustige inloop van de gasten rond 20:00 met een drankje en hapje. En later op de avond lekker dansen en swingen op jouw favoriete genre muziek dat wordt verzorgd door een dj of band..?

Of misschien wel...

Eerst vanaf 18:00 gezellig met elkaar eten van een buffet naar keuze..? Of toch maar wel bij binnenkomst een feestelijk onthaal met een glas prosecco..?

Of…?

Met al deze keuzes in het achterhoofd selecteer je hieronder op je dooie gemak de opties die bij jouw feest passen en krijgt daarmee ook gelijk een overzicht van de indicatieve kosten. Je kunt er daarna voor kiezen om het aansluitende formulier aan ons te versturen voor een afspraak. Maar gewoon bellen of mailen kan uiteraard ook!

aanvraag Prijsindicatie

Bedrijfsfeestje / Personeelsfeestje

Gesitueerd in het mooie centrum van Gouda is dit voormalige bankgebouw de ideale locatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeestje met een capaciteit van 30 tot 100 personen. 

Wij beschikken over een eigen bar en keuken. Er zijn, indien gewenst, voldoende presentatie-mogelijkheden zoals een beamer met scherm of een whiteboard.

 

Tevens is er een podium van 25m2 aanwezig voor een presentatie, optreden of voordracht.

Met name de informele sfeer maakt deze ruimte ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een teambuilding sessie in combinatie met een personeelsfeest.

aanvraag Prijsindicatie

Bruiloft / Receptie

Indien je kiest voor een kleinschalige bruiloft heeft dat tal van voordelen. Een van de voordelen is dat er, in tegenstelling tot een grote bruiloft, niet persé gekozen hoeft te worden tussen dag- avond of receptie gasten. Door het kleinere aantal gasten zullen ook uiteraard de kosten beter te overzien zijn en blijft het budget beheersbaar.

Last but not least is de ervaring dat zo’n intieme bruiloftreceptie achteraf nog veel beter in de herinnering blijft hangen dan een bruiloftreceptie met 250 genodigden.

Gesitueerd in het mooie centrum van Gouda is dit voormalige bankgebouw de ideale locatie voor jouw bruiloft receptie.

De zaal is uitermate geschikt voor een kleiner gezelschap van 30 tot 100 gasten in aansluiting van – bijvoorbeeld – een bruiloft ceremonie op loopafstand van het oude stadhuis van Gouda.

In een gezellige informele sfeer kunnen hapjes en drankjes worden verzorgd aan de aanwezige bar en kan er gedanst worden. Zelfs een podium maakt deel uit van de beschikbare ruimte. Hierop kan een dj of band staan en kan ook gebruikt worden voor een speech of voordracht.

aanvraag Prijsindicatie

Laten we beginnen om dit feestje te bouwen... 

Bel ons

06 27 27 54 13

Mail ons

info@feestjegouda.nl