Over ons

Twee ervaren ondernemers
in de horeca

Deze feestlocatie in het mooie oude centrum van Gouda wordt gerund door twee ervaren ondernemers in de horeca. Judith en Willem van de Laar zijn de eigenaren van Cultuurpodium Gouda Studio’s en runnen al meer dan 10 jaar deze onderneming.

Het is ooit hun droom geweest om een laagdrempelige ontmoetingsplaats te creëren waar mensen in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van muziek en andere culturele activiteiten. 

Daarnaast de juiste balans zien te vinden met een commerciële aanpak was voor hun een uitdaging en daar zijn ze goed in geslaagd! Na vele evenementen en feestjes te hebben georganiseerd in de afgelopen jaren hebben zij veel ervaring opgedaan.

Voor- en tijdens het feest zijn Judith en Willem jouw vaste aanspreekpersoon en staan daarmee garant voor een geslaagd feest!

Wij stellen ons graag voor…

Judith

“Ik vind het belangrijk dat onze gasten zich bij ons thuis voelen. Een gastvrije ontvangst, een goede sfeer èn lekker eten zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

De keuken is mijn domein dus of het om een verrassende borrelplank gaat of om een compleet diner, het is mijn drive en passie om heerlijke gerechten voor mijn gasten te bereiden!”

Willem

“Bij elk evenement draait het altijd om de juiste beleving die voor een onuitwisbare herinnering van onze gasten kan zorgen. Daarom is mijn streven om binnen onze mogelijkheden aan alle wensen van de gasten tegemoet te kunnen komen. Het zien van blije en tevreden gezichten geeft mij enorm veel voldoening”

Laten we beginnen om dit feestje te bouwen... 

Bel ons

06 27 27 54 13

Mail ons

info@feestjegouda.nl