Zaal huren Gouda

Iets te vieren in Gouda?

U zocht op zaal huren Gouda en heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste Goudse adres. Wij bieden een mooie intieme feestlocatie voor maximaal 90 personen. Of het nou gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum, een bedrijfsfeestje of een kleinschalige trouwreceptie, feestjegouda.nl kan het allemaal! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het faciliteren en verzorgen van diversen feesten en partijen. 

Bereikbaarheid

Onze locatie bevindt zich in de historische Goudse binnenstad op slecht 14 min. lopen vanaf het treinstation. We hebben een fietsenstalling en parkeergelegenheid voor enkele auto’s. Je vindt ons op de Oosthaven 12.

Kosten

Wat kost een feestje? Er zijn veel factoren die dit bepalen. Om je een idee te geven kun je op onze prijsindicatie pagina geheel vrijblijvend een specificatie maken van de kosten. Kies hiervoor eerst je type feest en daarna het aantal gasten. We komen graag in gesprek om al je wensen door te spreken.

Zaal huren Gouda

Voor jouw feest een zaal huren in Gouda

Onze intieme ruimte leent zich voor vele soorten feesten. Ontdek de sfeer en de grenzeloze mogelijkheden voor het realiseren van jouw feest. Elk feest moet volledig afgestemd zijn op de wensen en de persoonlijke beleving. Je bespreekt jouw wensen met ons en vanaf dan is jouw feest onze zorg. Wij maken er een stuk maatwerk van en staan daarmee garant voor een perfect verloop van jouw feest. Door onze all-in arrangementen weet je precies wat de kosten zullen zijn en kun je volop genieten zonder verrassingen achteraf. Liever geen arrangement, ook dat is uiteraard mogelijk. 

Een zaal huren in het centrum van Gouda

Onze zaal bevindt zich in het gezellige centrum van Gouda. Hierdoor is de weg er naar toe al een feestelijke belevenis.  De feestlocatie in ons historische pand, bevindt zich aan de Goudse gracht op de Oosthaven.

Wil je een prijsindicatie?

Kies eenvoudig jouw type feest en het aantal gasten wat je ongeveer verwacht en vul het formulier in.

feestzaal huren gouda

Laten we beginnen om dit feestje te bouwen... 

Bel ons

06 27 27 54 13

Mail ons

info@feestjegouda.nl